Over de Stichting

Over de Stichting

Kortingvergelijker.nl is een initiatief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. In 2005 is de Stichting Zorg voor Koopkracht opgericht. De aanleiding voor de oprichting van De Stichting is de invoering van het nieuwe zorgstelsel in Nederland 2006 geweest. Het doel van de Stichting was toen en is nu nog steeds om de koopkracht van burgers te behouden.

Om allereerst een collectieve korting af te dwingen bij zorgverzekeraars heeft de Stichting enkele tienduizenden mensen verzameld in een gratis open collectief. Hierdoor kan iedere Nederlander nu profiteren van een ruime collectieve korting op zijn of haar zorgverzekering. Op Zorgpremiekorting.nl staat een overzicht van alle collectieve kortingen op de zorgverzekering die de Stichting heeft gerealiseerd.

Door de grote slagkracht die de Stichting hierdoor heeft gerealiseerd heeft zij voor haar achterban ook andere collectieve kortingen kunnen bedingen die betrekking hebben op de vaste lasten waar nagenoeg iedere Nederlander mee te maken krijgt. Op kortingvergelijker staat een overzicht van al deze kortingen waar iedereen kosteloos gebruik van kan maken. Indien u op uw product of dienst naar keuze klikt en de procedure volgt, neemt u automatisch en kosteloos deel in het collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Apart aanmelden is niet nodig, aan deelname zijn geen enkele kosten verbonden.

De Stichting is gevestigd in Rotterdam en is te bereiken op de volgende contactgegevens:

Stichting Zorg voort Koopkracht
Postbus 22414
3003 DK Rotterdam

info@kortingvergelijker.nl

De Stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24388606.